- Дата и час: 16 Фев 2025, 01:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОБЯВЕН Е КОНКУРС ЗА НОТАРИУСИ
|
|
По коя сметка, дявол да го вземе , и колко пари трябва да внесем при подаването на документите? Благодаря
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
- ralitsa
- Потребител
07.01.2008 г.
Банкова сметка на Министерство на правосъдието, по която се превежда държавната такса за участие в конкурса за нотариуси е следната:
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО
Iban: BG09 BNBG 9661 30 001737 01
BIC: BNBG BGSD
БНБ – ЦУ
таксата е 70 лв.
Банкова сметка на Министерство на правосъдието, по която се превежда държавната такса за участие в конкурса за нотариуси е следната:
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО
Iban: BG09 BNBG 9661 30 001737 01
BIC: BNBG BGSD
БНБ – ЦУ
таксата е 70 лв.
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
Благодаря, колега, но защо ми се върти нещо в главата за още 30 лева по някаква си друга сметка??
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
- ralitsa
- Потребител
beato написа:много ми липсват стойностните коментари на разбиращата от всичко и вечно недоволна ПОРТОКАЛ!!!!
Да се обадя, щом ме викаш. Едва ли някой го интересува какво ти липсва точно на теб, ама нали съм добричка.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
до милата ми портокал
не че си добричка а просто си злонамерена клюкарка и с драсканици по сайтовете се занимаваш поцял ден!досега ти липсваше работа и това обясняваше поведението,а сега най-вероятно ти липсва мъж(бас хващам че или не си семейна или просто не си говориш със съпруга си)!как е на новата месторабота-много ми е интересно що за образ си в заседание........ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- beato
- Младши потребител
Re: до донна
Аааааааааа, по- полека, beato!
Говориш с колега в лекс- форум. Нали ти имаше претеции, че:
Пейнт- бола е на друга линия.
Говориш с колега в лекс- форум. Нали ти имаше претеции, че:
beato написа: ... това е сайт с определена насоченост!
Пейнт- бола е на друга линия.
- razli4na
- Активен потребител
Колеги, делово. Има ли някой inside information колко души са подали документи досега? Подочувам че доста районни съдии в провинцията са подали. Май нещо взе да ги стяга тогата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- ytrewq
- Потребител
Re: до донна
beato написа:ама като ви чета въпросите се чудя какво ви даде повод да помислите че ставате за нотариус-задавате въпроси подходящи за дете в пети клас!!!ми засрамете се малко бе донна и се лекувайте!и моля не споделяйте всичките си проблеми и въпроси тук!това е сайт с определена насоченост!
Не се грижи за мен , с питане и до Цариград се стига няма нищо срамно в това което попитах. Въпроса си го реших
Та от какво да се засрамя нито съм откраднала ,нито съм убила ,нито съм излъгала ... не е срамно да попиташ ,срамно е да се правиш на ВЕЛИК като теб "beato" ....,а покритието ти ?
Засрами се ,обиди и портокал ,а тя е добър колега ,което не мога да кажа за теб!
- donna
- Старши потребител
Колеги , моля спазвайте добрия тон.
Вероятността някой от участниците във форума да стане нотариус е нищожна , тъй че нервите по този повод са излишни. А и те по принцип са лош съветник.
Днес пред МП имаше доста голяма опашка. Приличаше на кастинг за някое риалити:))
Вероятността някой от участниците във форума да стане нотариус е нищожна , тъй че нервите по този повод са излишни. А и те по принцип са лош съветник.
Днес пред МП имаше доста голяма опашка. Приличаше на кастинг за някое риалити:))
- Karakochev
- Потребител
Karakochev написа:Колеги , моля спазвайте добрия тон.
Прав си ,предвид това ,което си спомням от предния конкурс мисля ,че никой от нас пишещите тук не го огря
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- donna
- Старши потребител
За протокола: аз не участвам, не съм участвала и преди. Само сеирджийствам.
На участващите успех! А към моя "почитател" (днес към обяд имаше всичко пет негови мнения с тази регистрация и от тях две се занимаваха с мен) имам една молба: да ми цитира две-три мои злонамерени клюки.![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
На участващите успех! А към моя "почитател" (днес към обяд имаше всичко пет негови мнения с тази регистрация и от тях две се занимаваха с мен) имам една молба: да ми цитира две-три мои злонамерени клюки.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:За протокола: аз не участвам, не съм участвала и преди. Само сеирджийствам.
На участващите успех! А към моя "почитател" (днес към обяд имаше всичко пет негови мнения с тази регистрация и от тях две се занимаваха с мен) имам една молба: да ми цитира две-три мои злонамерени клюки.
хм .....то да не излезе ,че човека ти е таен обожател и като не може да се обясни за да събуди интеерс и внимание се заяжда ......ау ама той и с мен се заяжда/защо ли/.
Леле да не се хванем двете за косите заради тoя левент обожател
- donna
- Старши потребител
до портокал и донна
сега се убедих че и на двете ви ЛИПСВА МЪЖ!а аз съм жена и определено нямам други чувства към вас освен пренебрежение!намерете си МЪЖЕ!
а специално до портокал-няма кво да ти цитирам просто сама го каза "сеирджийствам"!и не ми отговори на въпроса какво представляваш в заседание като младши-не се прави на разсеяна!!??
Донна:заеми се с четене мило момиче,че като гледам кви глупости пишеш и питаш в сайта,просто акъла ми не го побира по какви конкурси си тръгнала!
за протокола:имам си добра работа и не участвам в конкурса-просто се вълнувам от портокал!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
а специално до портокал-няма кво да ти цитирам просто сама го каза "сеирджийствам"!и не ми отговори на въпроса какво представляваш в заседание като младши-не се прави на разсеяна!!??
Донна:заеми се с четене мило момиче,че като гледам кви глупости пишеш и питаш в сайта,просто акъла ми не го побира по какви конкурси си тръгнала!
за протокола:имам си добра работа и не участвам в конкурса-просто се вълнувам от портокал!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- beato
- Младши потребител
Re: до портокал и донна
beato написа:сега се убедих че и на двете ви ЛИПСВА МЪЖ!а аз съм жена и определено нямам други чувства към вас освен пренебрежение!намерете си МЪЖЕ!
Ама трябва ли публично да го напишеш
- donna
- Старши потребител
А сега да преминем към нещо по-практично. Колко ли ще е цената на едно място за нотариус тази година?
Предполагам за „златни мини” като Несебър и Поморие мизата ще е по-голяма. Другият голям въпрос е дали тамошните нотариуси няма да надцакат кандидатите с по-голяма сума (както се чува че се е случвало преди) и да се окаже че няма достойни кандидати за местата там.
Предполагам за „златни мини” като Несебър и Поморие мизата ще е по-голяма. Другият голям въпрос е дали тамошните нотариуси няма да надцакат кандидатите с по-голяма сума (както се чува че се е случвало преди) и да се окаже че няма достойни кандидати за местата там.
- dgeorgiev
- Потребител
И този конкурс няма да избяга от схемата : недостижимо трудни въпроси раздадени на подбрани люде , субективизъм ,корупция при проверяващите .....и като резултат - много малко от местата ще се заемат.
Задавам следния въпрос - как местата за членове на окръжни, апелативни и върховни съдилища се заемат; а за нотариуси все няма достойни кандидати и местата стоят празни ????? По-трудно е да си нотариус , отколкото да си върховен съдия , може би:))))))
Отговорът го знаем всички. Но вместо да обявим стачка или гражданско неподчинение пред министерството, ходим като телета да подаваме документи и да се гаврят с нас.
Задавам следния въпрос - как местата за членове на окръжни, апелативни и върховни съдилища се заемат; а за нотариуси все няма достойни кандидати и местата стоят празни ????? По-трудно е да си нотариус , отколкото да си върховен съдия , може би:))))))
Отговорът го знаем всички. Но вместо да обявим стачка или гражданско неподчинение пред министерството, ходим като телета да подаваме документи и да се гаврят с нас.
- Karakochev
- Потребител
|
|