начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

за резултатите от изпита

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

за резултатите от изпита

Мнениеот elina-eli » 25 Сеп 2003, 09:56

кога най-накрая ще излязат резултатите от изпита? започва да става изнервящо.
elina-eli

Re: за резултатите от изпита

Мнениеот BiboBibop » 25 Сеп 2003, 10:02

Днес ги очаквай около 16.34 ч. и 15 секунди. От ВСС са адски точни, прецизни и акуратни. Това убеждение се затвърди още в мига, кагато видях как се провежда този конкурс.
BiboBibop

Мнениеот elina-eli » 25 Сеп 2003, 10:06

благодаря за точната информация, вече съм успокоена.
elina-eli

Мнениеот John Coltrane » 25 Сеп 2003, 12:00

Един приятел, който също беше на изпита ми каза, че нямало да публикуват оценките, а само списък на допуснатите до устен изпит. Според вас възможно ли е да са чак толкова нагли ?
John Coltrane

Мнениеот гала » 25 Сеп 2003, 12:11

колега ,
май вече ми е все едно , те че направо прекалиха / от първия изпит на 02. 09. минаха 23 дни / . Незнам дали има някакво значение , какви са оценките на другите , но е ясно че който е трябвало да бъде допуснат , вече е . За останалите са трохите . Въпроса е вече да го видим черно на бяла , та такива като мен да са наясно , че се явяват на такива конкурси за първи и последен път .
гала

Мнениеот МСМ » 25 Сеп 2003, 12:49

Според мен не е възможно да са "чак толкова нагли". Оценките на допуснатите участват и по-нататък в оформянето на класирането им, затова би трябвало да ги обявят. А покрай тях сигурно ще обявят и оценките на останалите.
МСМ

Мнениеот edi » 25 Сеп 2003, 15:59

МСМ написа:
>
> Според мен не е възможно да са "чак толкова нагли". Оценките
> на допуснатите участват и по-нататък в оформянето на
> класирането им, затова би трябвало да ги обявят. А покрай тях
> сигурно ще обявят и оценките на останалите.

Koeto ne e chak tolkova dobre ako imash (2) naprimer!
edi

Мнениеот гала » 25 Сеп 2003, 16:37

Колеги , точно преди две минути звънях във ВСС и една безкрайно любезна дама ме уведоми , че резултате се чакат най - рано другата седмица .
Е сега какво да говорим . //////////////????????????/
Всякакъв коментар е излишен. Хората си имат по важна работа от това да се занимават с нас и не им дреме много за бъдещото ''обновление'' на съдебната сиситема . По - важно им е все пак те да останат в нея .
гала

Мнениеот Делфин » 25 Сеп 2003, 16:54

Днес една приятелка е ходила да пита, казали са, че днес ще ги качат в интернет, дори нямало да изнесат списък в сградата на ВСС
Делфин

Мнениеот ka » 25 Сеп 2003, 17:08

какво сте се напрегнали всички, като че ли чакате тегленото на тотализатора, споко всичко ще е наред :))))))
ka
Младши потребител

Мнениеот Рени » 26 Сеп 2003, 10:58

Не се притеснявайте колеги. Тези, които ще бъдат съдии или прокурори вече са уведомени лично. :)))
Рени

Мнениеот Делфин » 26 Сеп 2003, 11:09

Умишлено ли изпускаш следователи?
Делфин

Мнениеот venni » 26 Сеп 2003, 13:42

Колеги има ли някой от вас по-прясна информация кога ще са готови резултатите от писмения изпит за младши съдии? В сайта на ВСС все още няма нищо.
venni
Младши потребител

Мнениеот mishony » 26 Сеп 2003, 14:53

С оглед приживяното и изпитаното в досегашната ми адвокатска практика си мисля, че досега във ВСС не са постъпили необходимите наддавателни предложения, а именно 80% от минималната цена за място като мл. съдия, прокурор или следовател, затова с оглед защита финансовите интереси на съответните длъжностни лица срока е леко удължен.....
mishony
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити