начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Поставяне на рекламна табела на пода на балкона

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Поставяне на рекламна табела на пода на балкона

Мнениеот mirchev1977 » 15 Авг 2013, 20:02

Здравейте, желая да поставя светлинна рекламна табела на пода да балкона на нашия офис - не монтирана върху парапета, ами на пода на самия балкон. Възможно ли е това да се направи без одобрението на общината и проект?
mirchev1977
Нов потребител

Re: Поставяне на рекламна табела на пода на балкона

Мнениеот TheOldMan » 15 Авг 2013, 22:48

Ако парапета е непрозрачен и рекламата е от вътрешната страна - да, можете .... :) Иначе вижте в наредбата за разполагане на рекламни съоръжения за населеното място за което питате - такива неща обикновено са подробно урегулирани за да може администрацията да "захлеби" ...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Административно право