начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

незаконен строеж

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

незаконен строеж

Мнениеот orehche » 12 Юли 2004, 12:46

Как мога да спра съсобственикът ми да не строи в общият ни парцел повече отколкото му се полага по нотариален акт. Подписали сме нотар.зав. декларация за строеж на по 1/2 от парцела, но без да е изд. виза той строи и се разпрострял на почти целия парцел. Освен със жалба до общината има ли друг начин .
orehche

Re: незаконен строеж

Мнениеот fafla » 12 Юли 2004, 16:58

Probvaite i s jalba do syotvetnata RDNSK.
fafla

Re: незаконен строеж

Мнениеот orehche » 13 Юли 2004, 11:19

Блг за съвета, но в парцела съм застроил част, съответстваща на учреденото ни по декларация с нот.заверка, а и съм изпуснал срока за узаконяване по ЗИД ЗУТ от 2003г. Мога ли да искам обезпечителна мярка от съда за преустановяване на строежа и владелчески иск по пр-вото на чл126ГПК???
orehche

Назад към Строителство и регулация