начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Питане за строителство

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Питане за строителство

Мнениеот romuel » 10 Окт 2009, 16:34

Привет на всички от форума. Имам следното питане, дано някой да мове да ми помогне. С моят приятел искаме да си регистрираме фирма за строителство на дървени къщи. Нито аз, нито той има някакво строително или архитетско образование. Той е финансист, а аз машинен инженер. Казаха ми, че ако искаме да се занимаваме с тази дейност трябва поне един от нас да има такова образование, а освен това трябва да имаме и някакво държавно разрешително за строежна дейност. Има ли нещо вярно в тези твърдения? И ако някой мове да ми каже освен регистрирана фирма има ли нещо друго, което е необходимо за развиването на такава дейност? Много, много Ви благодаря
romuel
Нов потребител

Re: Питане за строителство

Мнениеот milletti » 10 Окт 2009, 17:48

Трябва да имате назначени с трудов договор технически ръководител и отговорник безопасни условия на труд.
И да сте вписан в регистъра към камарата на строителите.
За повече инфо: http://register.ksb.bg/info.html
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Мнениеот gurga » 12 Окт 2009, 12:43

до romuel,
ако си се насочил към този бизнес, http://www.canbulco.com!
виж какво предлагат.
gurga
Нов потребител

Мнениеот romuel » 12 Окт 2009, 17:08

Много Ви благодаря. :D
romuel
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация