начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Хванаха ме с нелегален Windows и software

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хванаха ме с нелегален Windows и software

Мнениеот vaskostz88 » 05 Ное 2013, 00:26

В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя :?:
vaskostz88
Нов потребител

Re: Хванаха ме с нелегален Windows и software

Мнениеот ilian_todorov » 06 Ное 2013, 16:59

[quote="vaskostz88"]В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя :?:[/quoоte]

Оспорвай протокола, намери свидетели, с които да докажеш, че са допуснати нарушения при съставянето му.
За друго не се сещам, питай адвокат. Тук има такива, които ще ти дадат акъл.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 08 Ное 2013, 23:30

ilian_todorov написа:Тук има такива, които ще ти дадат акъл.

Така е,и акъл трябва за тая работа.Само с ядене не става! 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 28 Дек 2013, 14:07

Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот teogeo » 07 Яну 2014, 15:32

votpuska написа:Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.

:| :shock:
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Интелектуална собственост