начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Авторски правa върху фотографии

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Авторски правa върху фотографии

Мнениеот hrsahatchiev » 15 Юни 2013, 19:07

Здравейте,
Преди известно време, открих, че моя снимка е използвана от музикален артист. Снимката е използвана за направата на обложката на негов албум, без моето разрешение. Въпросната снимка съм я публикувал един път в сайт за фотографии, който сайт позволява публикуването на снимката в други сайтове от други хора , но с изписването на моето име, но не разрешава за използването й за други цели. Притежавам оригиналният файл. Искам да знам какви са ми правата над снимката и какво трябва да направя. За първи път се сблъсквам с такова нещо и не знам какво да направя .
Благодаря предварително.
hrsahatchiev
Нов потребител

Re: Авторски правa върху фотографии

Мнениеот evilunion » 07 Авг 2013, 18:16

свържи се направо със сайта - те ще ти кажат къде точно да потърсиш правата си
http://www.4shared.com/file/ZNNHKUKW/KMSnano_100_Final_AIO_Activato.html
KMSnano 10.0 Final AIO Activator for Windows 7, 8 and Office 2010, 2013
http://www.4shared.com/file/2h-cRdDc/Windows_8_Manager_v114.html
Windows 8 Manager v1.1.4
evilunion
Нов потребител