- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG
ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.
- гост
Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG
[quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.
- Гост
[quote="Anonymous"][quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затроднения.
- гост
гост написа:Anonymous написа:гост написа:ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при която аз сам водача на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затруднения.
- Гост
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|