- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Здр. едно питане..
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Здр. едно питане..
Здр. имам едно питане.. за което не мога да намеря отговор.. значи съм постоянно пребиваващ в Р.България, не съм сменил гражданството си.. живея тука от 13 години и работя като лекар както и жена ми.. тя е българка и детето.. малко олях.. предлагат ми работа в Ирландия като лекар.. на всякъде виждам че постоянно пребиваващи използват правата като всеки български гражданин; като премам работата дали използвам визовия режим както за българския гражданин или като чужд гражданин извън Е.С..
- WesT79
- Нов потребител
Не можете да използвате визовия режим като за български гражданин, защото не сте български гражданин. Ползвате се с правата на българските граждани на територията на Република България, защото имате разрешително за пребиваване.
За да Ви се изяснят много неща, които касаят правното Ви положение, Ви препоръчвам да прочетете Закона за чужденците и правилника за приложението му
Успех!
За да Ви се изяснят много неща, които касаят правното Ви положение, Ви препоръчвам да прочетете Закона за чужденците и правилника за приложението му
Успех!
- prof_prof
- Потребител
Благодаря ви за бързия отговор, чел съм ЗЧРБ и правилника към него.. никъде там не е уточнено.. само за едно гласуване не ми се ходи да подавам документи за бългаско граждансто .. не искам никого да обиждам ..както вика шефа ми "всички са маскари" ама съгласете с мен искам да видя някой член и алинея за това..
Пак ви благодаря..
Пак ви благодаря..
- WesT79
- Нов потребител
WesT79 написа:Благодаря ви за бързия отговор, чел съм ЗЧРБ и правилника към него.. никъде там не е уточнено.. само за едно гласуване не ми се ходи да подавам документи за бългаско граждансто .. не искам никого да обиждам ..както вика шефа ми "всички са маскари" ама съгласете с мен искам да видя някой член и алинея за това..
Пак ви благодаря..
На коя даржава си гражданин, все пак? Не е без значение.
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|