начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

изпълнително производство по ДОПК

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изпълнително производство по ДОПК

Мнениеот commodoro » 25 Мар 2013, 19:57

Здравейте, приятели!
Имам наложени доста големи глоби които съм твърдо решен да не платя. Аз съм студент, не работя, нямам имущество така че би трябвало да няма за какво да ме барнат.
Oстава обаче неприятната комуникация с държавните изпълнители която мн ми се ще да избегна.
Въпросът ми е какво да очаквам? Какви са стъпките които ще преприемат? Аз се крия, на непознати номера не вдигам, като се звъни на вратата денем не отваряме. При това положение предполагам не могат да дойдат да къртят блиндираната врата на семейното жилище докато не са ме призовали и не са влезли в контакт с мен, нали така? Много се надявам да се впиша в давностния срок по ЗАНН и в тая връзка - при какви обстоятелства ще образуват изпълнително производство и как бих могъл евентуално да го отлагам, протакам докато изтекат 2 години.

Надявам се на компетентен отговор, сред потребителите има доста лаици които се занимават единствено с това да се заяждат и да размиват темите - дано тези тоя път ме подминат.
commodoro
Потребител

Назад към Взаимопомощ