- Дата и час: 25 Фев 2025, 17:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отрицателен установителен иск с/у Глобул
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
отрицателен установителен иск с/у Глобул
Здравейте!При подновяване на абонаментния си план,закупих на изплащане мобилен телефон.В магазина по мое желание,ми изключиха настройките за интернет.След два дни имах над 500лв. интернет.Изключиха ми изходящите обаждания.Не пожелах да внеса депозит и въпреки това няколко дни след като ми е изтекъл периода на засичане ми включват изходящите обаждания и отново за един ден имам около 300лв интернет.Във фактурата нямам извлечение на интернет сесиите,а само цифра за потребен интернет .Обясниха ми че е възможно това да е от ъпдейти и някакви настройки.Решила съм да заведа отрицателен установителен иск,че не дължа сумите за потребен интернет,сумите за разговорите не ги оспорвам.При едно дело ,което ще се проточи сигурно година аз съм задължена да внасям месечни такси а изходящите ми обаждания ще останат ограничени,ако прекратя договора -дължа неустойки.Интересува ме има ли някаква възможност при положение ,че част от дължимите суми са спорни пред съд ,при заплащане на остатъка от неоспорените суми да се възстановят изходящите обаждания, за да не стане така че да плащам такси а да не ползвам услуги.Ще съм благодарна за всяко мнение.
- titi70
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|