начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Възрастова дискриминация при отпускане на лизинг?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Възрастова дискриминация при отпускане на лизинг?

Мнениеот hoaxyv » 05 Юни 2014, 13:21

Добър ден!
Със семейството ми се сблъскахме със следната ситуация:
Искаме да вземем нова кола на лизинг на мое име, но тъй като аз нямам нужните доходи, а съпругът ми ги има - той ще е съдружник. Първоначално от компанията се съгласиха, но сега ни съобщиха, че съпругът ми бил възрастен, а "по принцип гледали" лизингът да може да се изплати до навършване на 68 години. (Съпругът ми е на 67г. в момента).
Сега ще видим да измисляме някакво решение, но бих искала да знам това не е ли възрастова дискриминация? Все пак никога не се знае дали може да се случи нещо с даден човек, без значение възрастта...
hoaxyv
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ