начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

7 дневен срок за прекратяване на договор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

7 дневен срок за прекратяване на договор

Мнениеот lautrec » 22 Дек 2014, 15:38

Здравейте,

Днес подписах договор с Виваком за предоставяне на интернет услуга. Работата е там, че когато попитах "консултанта" дължа ли неустойки по договора в случай на предсрочно прекратяване, той отговори НЕ. Ако бе казал ДА, щях да сключа безсрочен договор. Но той ме ИЗЛЪГА. Не стига това ами ми "пробута" мобилен интернет за който платих начална такса за активация. Казвам пробута, защото ми бе казано, че тези 9.90 са за инсталационна такса за оптичния интернет. Чета по-късно общите условия и договора и там ясно е записано, че такса за инсталация на оптичен интернет 100% безплатна, не се дължи. Отидох зададох въпросите си и наглото ко***е ми заявява, че ми бил обяснил, но не съм го разбрал.

ВЪПРОСЪТ:
Мога ли да се възползвам от 7 дневния срок за прекратяване на договора, при положение, че в договорът пише, че споразумението влиза в сила незабавно?
Разбрах го по-късно

Все още няма получено устройство.
Утре, 23-ти, трябва да ми бъде инсталирано устройството във връзка с предоставената услуга.
lautrec
Младши потребител

Re: 7 дневен срок за прекратяване на договор

Мнениеот lautrec » 22 Дек 2014, 17:57

Ураааааааа!
Отказах услугата, върнах им пакета, а те парите.
Е, ма са наглиииии! За 9.90 ли ставало въпрос!

Хора, четете преди да подписвате; аз постъпих лековерно, и проверявайте всички условия.
Или по-добре стойте по-далече от виваком файбър нет.

Остава да узная, отговорът на поставения в началото въпрос.

Весели празници на всички.
lautrec
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ