начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Подялба при развод

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Подялба при развод

Мнениеот vichkito » 27 Фев 2014, 02:52

Здравейте,понеже с мъжа ми сме разведени и той не се съгласи на доброволна подялба,сега ни предстои подялба през съда!Бих искала да попитам,дали ипотекираните имоти отиват на подялба и дали аз имам право на своя дял от имота,при условие,че имота е под ипотека,но аз не съм се подписвала,че дължа пари по кредита,а само че съм съгласна да бъде под ипотека? Другия въпрос,който искам да задам е свързан с нотариална покана,която получих от мъжа ми,с която ме кани да му плащам наем за жилището в което живея с двете ми деца.Той може ли да ме осъди със задна дата от деня на изпращането на поканата или му дължа наеми от момента,в който ме осъди? Другият ми въпрос е,при съсобственост,когато не е минала подялбата и имота е на идеални части,а той пуска наематели,как мога да си потърся правата,за да ми плаща половината наем?Какъв е реда?
vichkito
Нов потребител

Re: Подялба при развод

Мнениеот vessi84 » 04 Мар 2014, 21:05

Ако някое от децата е непълнолетно, по-ското ти ще му съдереш и дрехата от гърба
vessi84
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ