начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Специализация

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Специализация

Мнениеот stdimitrov » 03 Юни 2014, 12:00

На кратко питането ми е следното : какви са възможностите за влизането в системата на МВР или при военните, за човек завършил право. Тоест колко изпита ще се признаят какво трябва се кара допълнително , под формата на втора магистратура примерно. Идеята ми , е че искам след като завърша да кажем тази втора магистратура да ми обвържат с 10г. годишен договор , както е за хората които завършват там ( но това не знам дали важи и за хората които карат само магистратура там).
stdimitrov
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ