начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Възстановяват лисе дублирани осигуровки от НАП по ДЗПО - УПФ

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Възстановяват лисе дублирани осигуровки от НАП по ДЗПО - УПФ

Мнениеот tanas » 03 Яну 2012, 23:45

Здравейте и за много години !
Имам един въпрос по които се чудя от преди Коледата, защото при проверка на партидата си в ПОД установих, че ми внасят дублирани осигуровки по ДЗПО - УПФ като преводите са от НАП и ме хвърлят в недоумение защото преди месеци направиха сторно на 0,25 лв. :roll: :!: Отреди десетина години се съдихме и осъдих работодателя си '' Софийска вода " АД и въпреки съдебното решение влязло в законна сила 2009 год. не ми внасяха осигуровките за 9 год. и 6 мес. / 11.1999 г. - 05.2009 г. / като ми обясняваха, че от НОИ не могат да ги качат в сайта си и това ме принуди да пусна жалба до НАП и след време пак нищо само с един писмен отговор, че са им дали срок и ще ги внесат. Последва втора моя жалба до Директора на НАП лично и до Прокуратурата и внесаха някаави вноски на порции но остаха по ДЗПО - УПФ и пуснах трета жалба след която ги внесаха както ги писаха като дължими в Протокола но сега ми ги внасят пак по партидата и се чудя защо е ?
Даже има и за тази година 3.00 лв. допълнително за 10 месец като съм при друг работодател.
Да не би да има някакво ново изменение в закона или НАП са наказали бившият ми некоректен работодател ?
Ако е така направо ще почна да вярвам в задгробния живот :D .
Моля някой да го тълкува този казус понеже през тези години разхождане по инстанциите съм станал малко мнителен и не ми се вярва да ми внасят нещо от НАП понеже са широка душа :D .
Благодаря предварително.
tanas
Младши потребител

Назад към Осигурително право