начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Болничен лист

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Болничен лист

Мнениеот nikol007 » 19 Апр 2012, 09:05

Здравейте ,бях в болнични в периода от 17 .01.2012 до 23.012012.трудовите ми отношения с работодателя са прекратени по негово усмотрение .Това се случи по време на въпросния период на болнични.Тъй като работодателя е наясно с това,че по това време не може да прекрати договора ,а точно това направи-решава да го оспорва в НОИ.НА 06.03.2012
болничният е потвърден от ОЛЛК комисия.НОИ Стара Загора го изпраща на работодателя вБургас,таи като фирмата е с Бургаска регистрация,да го внесе в РУСО-БУРГАС,Но след 25 дни изчакване от страна на куриерската фирма ,с която е изпратен документа-отново е върнат в НОИ-стара Загора.Въпросат ми е следният :Минал ли е срока за представяне на документа в НОИ?Защо на мен е връчен от НОИ -да го изпратя аз до РУСО-Bургас и аз ли трябва да им върша работата.Има ли изобщо смисъл това цялото ходене по мъките?Благодаря!
nikol007
Нов потребител

Назад към Осигурително право