начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ТЕЛК И ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ТЕЛК И ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ

Мнениеот valeee » 19 Ное 2016, 21:48

Здравейте.Ноември 2014г.подадох документи за влошено здравословно състовние в ТЕЛК.2 години чаках да ме извикат на комисия ,като през това време постоянно проверявах защо не ми се обаждат и накрая се явих на Телк октомври 2016.Получих 60процента и подадох документи в НОИ ЗА ПЕНСИЯ.Като получих решението за пенсиониране,дата от която да ми се изплаща пенсията беше датата на телковото решение.правилно ли е това?не трябва ли да е датата на подаване на документите в ТЕЛК 2014Г?
valeee
Нов потребител

Назад към Осигурително право