начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Връщане на неправомерно взето майчинство

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връщане на неправомерно взето майчинство

Мнениеот ivelina55 » 25 Мар 2012, 20:59

Здравейте!

Преди няколко дена получих писмо от НОИ,че трябва да върна неправомерно взетите пари от мен,тъй като съм пратила детето си на ясла. Вече ми е ясно,че няма как да ги оспоря тези неща и трябва да си ги върна парите,но не мога да разбера някой неща. Детето ми е родено на 23.09.2006,тръгва на ясла на 2.09.2008,според моите изчисления трябва да дължа пари за 21 дена?! Другото което ме притеснява е,че без лихвите дължа 209 лв за 28 дена според тях,а аз съм взимала майчинство от 180лв.На каква база се изчисляват тези пари? По какъв начин мога да оспоря тези неща поне? Благодаря предварително за отговора.
ivelina55
Нов потребител

Назад към Осигурително право