начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Проследяване на АЙ-ПИ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проследяване на АЙ-ПИ

Мнениеот sashop » 04 Фев 2007, 11:31

Здравейте,може ли да ми отговорите на следния въпрос:
Преди известно време участвах във форум свързан със спорта и понеже изказвам мнение различно от това на администраторите,но подчертавам не съм използвал заплахи или други подобни нередности,просто едно по-директно мнение,защото от дълги години съм вътре в нещата и зная истината.Изказвайки мнението си получих доста подкрепа от хора,които не смеят да се представят с истинските си имена по обясними причини,форума заключи темата след което получих заплаха,че са проследяват ай-пито ми и ще разберат кой съм.
Това не ме притеснява изобщо,но имат ли право да го правят при положение,че от моя страна няма никаква заплаха,освен факти,които
говорят сами за себе си.
Поздрави и благодаря предварително!
sashop
Младши потребител

Мнениеот Lawerinlaw » 04 Фев 2007, 14:17

Какъв е тоя форум,че хората там "по обясними причини" не си казват имената ?!
Lawerinlaw
Нов потребител

Мнениеот lidi07 » 04 Фев 2007, 17:12

Всеки форум има собствени правила. С публикуването на мнение в него Вие се съгласявате със същите и с възможността да бъдете цензуриран под някаква форма. Администраторът на дадения форум, ако прецени, че сте нарушили правилата му, има право да се обърне към Вашия интернет-доставчик. В опростения вариант Ви се налага временен или постоянен бан.
Законът защитава зрящите, а не спящите.
lidi07
Младши потребител

Мнениеот sashop » 04 Фев 2007, 19:21

[quote="Lawerinlaw"]Какъв е тоя форум,че хората там "по обясними причини" не си казват имената ?![/quot
Форумът се казва kunki.org и като всеки форум се регистрираш и използваш псевдоним.Предполагам както и Вие в момента сте посочили потребителско име.
sashop
Младши потребител

Мнениеот kontrol » 04 Фев 2007, 22:46

Какво значи, че Ви проследяват айпи-адреса?

Той винаги се вижда/прихваща, всеки браузър го дава. На този принцип работят и сайтовете, които го показват.
Всеки форум го записва. Дори в момента в базата данни на този форум се помнят всички Айпи-та, през които сте влизали в акаунта си.

На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

Вторият въпрос, какъв МАК адрес и кой компютър съответства на Айпито, също не е скришен.
---------------
От правна гл. т. те не са Ви засегнали правата, Вие доброволно сте дал адреса си (това е общоизвестен факт). И какво точно питате, все пак?
kontrol
Активен потребител

Мнениеот sashop » 05 Фев 2007, 11:06

kontrol написа:Какво значи, че Ви проследяват айпи-адреса?

Той винаги се вижда/прихваща, всеки браузър го дава. На този принцип работят и сайтовете, които го показват.
Всеки форум го записва. Дори в момента в базата данни на този форум се помнят всички Айпи-та, през които сте влизали в акаунта си.

На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

Вторият въпрос, какъв МАК адрес и кой компютър съответства на Айпито, също не е скришен.
---------------
От правна гл. т. те не са Ви засегнали правата, Вие доброволно сте дал адреса си (това е общоизвестен факт). И какво точно питате, все пак?

Благодаря!
sashop
Младши потребител

Мнениеот lidi07 » 06 Фев 2007, 19:24

kontrol написа:На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

чете се Лиди нула седем /щото се регистрирах тази година/, благодаря за интереса :D 8)
Законът защитава зрящите, а не спящите.
lidi07
Младши потребител

Назад към Общи дискусии