начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

ДА ЖИВЕЕ БКП/ДС МАФИЯТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот julia » 23 Дек 2006, 01:15

НИОЛОВ, Спи спокойно . Азне се обиждам .Не се обиждай и ти Всеки казва своята истина , така ва , каквато той я вижда.Добре е обаче нещо като се каже пък и да се докаже.
Благодаря за благопожеланията . Започват хубави християнски празници . Нека да си простим разменените остри реплики , особенно от моя страна . Но съм много чувствителна на тая тема . Защото съм от ония екземпляри които и на улицата да намерят нещо чуждо, не могат да го присвоят , а камо ли да крадат.Сиурна съм , че както аз така и ти никого не сме убивали. И няма да убиваме .
Желая на всички всичко хубаво Весели празници
julia
Потребител

Мнениеот Гост » 24 Дек 2006, 14:07

Ооо аз не видях предпоследното Ви излижение-за американците.
Първо-какво имат американците общо с мен.
US не вредят на България,както например вредяха......комунистите.
Веднага ще ми зададете контравъпроса:Колко наши войници загинаха в
Ирак?И цялата армия да пратим там,няма да има толкова жертви,колкото
е постигнал комунизмът.
Та нали ме посъветвахте,че когато се каже нещо,трябва да се докаже.
Хайде сега ми докажете,че убийствата от фашизма за приписани на комунизма.
И да се изкажа,относно Ирак.
Евала на американците.Те спасиха една древна култура,а,Садам,я разсипваше.Американците дадоха свободата на иракския народ.
Трябва да Ви кажа,като по-млад,че сериозно са Ви въздействали комунистическата банда.Защо не се огледате,за да видите,че живеем в
по-различен свят, и, че вече няма как да проработи комунистическата
система.Тя загива.
Да живее демокрацията,защото по-добре десетки жертви,отколкото милиони.
А и за милионоте жертви.МИЛИОНИ СА,И ТО НА КОМУНИЗМА.
По данни са към 200 000,а колко има изчезнали още,а колко са заровени и изгорени.
Казват,че иамало психолози дето рестартирвали мозъци.
Помогнете си.Изчистете мръсотията от съзнанието си,за да спите наистина добре
:wink:
Гост

Мнениеот maria6666 » 24 Дек 2006, 14:25

:lol: Интересно, колега, дали има и психолози, дето "стартирват" мозъци. :lol: С пълно основание можете да си зададете тоз въпрос.Младежкият ви плам, е заразявщ, по-точно би бил, ако бе подкрепен поне леко с разсъждения правлини и подкрепени. :lol:
maria6666
Младши потребител

Мнениеот Гост » 24 Дек 2006, 14:31

С Юлия си имаме стара закачка. :D
Тя разбира за какво става на въпрос,за това разсъжденията ми липсват в определени моменти.
Гост

Бог да пази България ,

Мнениеот ivan33 » 24 Дек 2006, 16:28

Защото това са нашите деца. АМИН!
Последна промяна ivan33 на 24 Дек 2006, 16:34, променена общо 1 път
ivan33
Потребител

Бог да пази България ,

Мнениеот ivan33 » 24 Дек 2006, 16:31

Защото това са нашите деца!
НЕ ЮЛИЯ и колегата ти са глупци и имат нужда от помощ , ати!
МИлиони са не жеуртвите , а интелектуалците и хората на изкуството ,които създаде комунизма! ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТРИЧА КАКТО И НИКОЙ НЕОТРИЧА , ЧЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМЕННО ПРЕЗ ТВОЙТА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ БЪКНА В БЪЛГАРИЯ ПОКОЛЕНИЕ , което е по-необразовано и с по-ниска / доближаваща се до американската -почти достигнахте вече американците !/ обща култура от своите родители .ЩЕ РЕЧЕ НА КУМУНИЗМА МУ ТРЯБВАХА УМНИ ХОРА , А НЕ ГЛУПАЦИ / ЗОМБИТА / И ТОЙ СИ ГИ ПРОИЗВЕДЕ. НА ДЕМОКРАЦИЯТА ТИ И ТРЯБВАТ ВТОРИТЕ И ТЯ СЪЩО СИ ГИ ПРОИЗВЕЖДА.ОГЛУПЯВА ГИ И ИМ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ СЪС ГЛУПОСТИ. ПЛАШИ ГИ С КОМУНИЗМА ,
НЕ БЪРЗАЙ ДА ГО ПОГРЕБВАШ КОМУНИЗМА, КАКТО ВОЖДЪТ НА " ДИМУКРАЦИЯТА " ТИ ПОГРЕБА НАЦИОНАЛИЗМА. ЗАЩОТО ВИДЯ ЛИ КАКВО СТАНА ?
ТОЙ ВЗЕ ЧЕ ВЪЗКРЪСНА!
ВИЖ по-нагоре където е писано какво казва Зиновиев и ЕВРЕИТЕ
"КУМУНИЗМ УМЕРЛ - ДА ЗДРАВСТВУЕТ КОМУНИЗЪМ "
ОХ ИЗВИНЯВАЙ, НЕ ЗНАМ ДАЛИ В УЧИЛИЩЕ СА ВИ НАУЧЕЛИ НА ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ еЗИК.И ДАЛИ ИЗОБЩО РАЗБИРАЩ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.
ТИ СЕ ОГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА НЕ САМО В ТВОЯ СВЯТ ыы А и под носа на самата АМЕРИКА- ЛАТИНСКА АМЕРИКА / Чавес и другите ВОЮВАТ ЗА СОЦИАЛИЗМА /и наричат БУШ в самото ООН : " ВЧЕРА ТУК Е БИЛ САМИЯ ДЯВОЛ. ДНЕС ОЩЕ МИРИШЕ НА СЯРА"
АМИН!
ivan33
Потребител

Мнениеот gega » 24 Дек 2006, 16:47

Тази нощ посрещаме един от най-светите християнски празници - Рождението Христово и вместо да бъдем малко по-смирени и с топло, добро чувство към своите близки, някои от нас са отново с плам в очите. Наистина комунизЪмът не си е отишъл от душите ни! :oops:
Тази тема стана досадна.
А на тези, които днес очакват с радост светлият християнски празник, им пожелавам светлина в душите и семейно щастие!
gega
Потребител

Мнениеот Гост » 25 Дек 2006, 13:53

gega написа:Тази нощ посрещаме един от най-светите християнски празници - Рождението Христово и вместо да бъдем малко по-смирени и с топло, добро чувство към своите близки, някои от нас са отново с плам в очите. Наистина комунизЪмът не си е отишъл от душите ни! :oops:
Тази тема стана досадна.
А на тези, които днес очакват с радост светлият християнски празник, им пожелавам светлина в душите и семейно щастие!

Точно така!!!
На тази тема може да се говори "вечно" и винаги ще има противоречия.
Затова-Стоп
И относно мнението на Иван 33.
Да,това покеление,което съм и аз,има доста слаба култура и ниска интелигентност.Но не слагайте всички в една торба.Има изключително много млади хора с висока степен на образованост.
Ето,аз съм на 20 год.и на тази възраст мога да се похваля не с малко.
Минал съм през какви ли не препедствия,за да бъда това,което съм(малко съм направил до сега,но,въпреки това, е нещо,за разлика от много мои връстници)
Много труд,много бораба,много четене на юридическа литература(НП,НПП,НИП,НК,НПК,и много други,участие в политическия живот,и какво ли още не)
Като гледам вече практикуващите юристи си давам сметка още колко път
трябва да изварвя и колко трудно ще бъде.
Може,на някои, да съм направил лошо впечатление,но това се дължи на моята, все още, неутвърденост.Да, признам,че греша,но когато го направя,някои се нахвърлят върху мен,като хищници
:(
Гудьо и Гошо72 са хората,които,винаги, са ми казвали къде ми е грешката,и то по такъв начин,че аз,малко или много, се интерполирам към по-добро.
ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И МНОГО УСПЕХИ ПРЕЗ 2007 :wink: :D :) :P
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2007, 15:56

Здравейте престъпници от червената банда.
Вие твърдите,че комунизмът е било полезно явление?
Ами жестоко сте се объркали.
Я си направете труда да прочетете ЗОКРБП
Ако не разчитате абревиатурата,аз с удоволствие ще ви я разчета,
драги червени отрепки:
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Вие,петолъчките,направете си труда да прочетете чл.1 ал. 2
Тъй като знам,че няма да си направите труда,аз ще цитирам:
Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Още:чл 2 ал.1 т.2
съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи

Айде,твърдете си,че управлението ви е било успешно.

Не ви ли е срам,толкова народ избихте,а продължавате да се
защитавате.
Обаче най-много ме е яд за бай Тошо и за убиеца и палача Г.Димитров,че си заминаха :cry:
Плаче ми се,направо текът сълзи като Ниагарския водопад
Гост

Мнениеот az2006 » 08 Фев 2007, 14:57

НИКОЛОВ НА ЕДНО МНЕНИЕ СМЕ С ВАС ПО ТОЗИ ВЪПРОС. А И В ЕДНА ДРУГА ТЕМА АЗ СЪЩО ПОСОЧИХ ТОЗИ ЗАКОН, НО ТОВА ПРЕДИЗВИКА ГНЕВНИ РЕАКЦИИ.
ТАКА Е- СЪС ЗАКОН КОМУНСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА Е ОБЯВЕНА ЗА ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ. И ТОЗИ ЗАКОН Е ДЕЙСТВАЩ, ТОЕСТ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ГО ОТМЕНИЛИ...
АМИ ГОСПОДАТА КОМУНИСТИ КАК ЛИ ЩЕ РЕАГИРАТ АКО И ЗАКОНЪТ ЗА ДОСИЕТАТА ЗАРАБОТИ? НО ВИЖТЕ КОИ СА АВТОРИТЕ НА ТОЗИ ЗАКОН...
az2006
Младши потребител

Мнениеот JoyBringer » 08 Фев 2007, 17:49

zatova po-dale4e ot bg,kakto 2 mln bg napraviha!
JoyBringer
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии