начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Зануляване на година поради невзет семестриален изпит-въпрос

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Зануляване на година поради невзет семестриален изпит-въпрос

Мнениеот precedentum » 06 Фев 2024, 18:22

Здравейте. Търся съвет/ мнение за следната ситуация - Поради невзет семестриален изпит, не мога да бъда допуснат до държавни такива. Говорим за редовно следване. Въпросът ми е , предвид обстоятелствата , редно ли е да се изпуска цяла година и да се чака чак лятото за редовна сесия , когато се провежда и дисциплината , тъй като реално друга опция няма към момента ? Говорим за дисциплина, която ДОРИ не попада и не е част от дисциплините за Държавните изпити, а именно ГПН, НПН, ПБН .. В някой от другите университети, дори въпросната такава е избираема хахаха.. Но в случаят, е част от задължителните такива на конкретният ВУЗ. Отделно, че след проучване е ясно, че студент може да подаде жалба и да бъде изпитван от комисия, но в случаят се обясни, че същият преподавател щял да бъде в нея - Това адекватно и нормално ли е ? И реално правилно ли е ? Попринцип по предметът няма и преподаватели - доцент и асистент. Като доцента естествено е от друг град. Отделно, че по същата дисциплината е масова сеч от 50 души, 10 да минат образно казано, което е друга тема. Как бихте ме посъветвали ? Последният въпрос е , свързан с осигуровките - предвид, че вече придобивам статус на "Завършил срока на обучение с невзети изпити" като същевременно съм платил наказателната такса и се водя студент, как стои въпросът с осигуровктие ? Поемат ли ги или вече не ? Благодаря!
precedentum
Нов потребител

Назад към Общи дискусии