начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

ИСКАМ РАЗВОД ,НО....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИСКАМ РАЗВОД ,НО....

Мнениеот merinda » 05 Мар 2014, 12:38

Здравейте ,омъжена съм от 4 год. и имам син на 2 г. с бащата не се разбираме понеже е с труден характер .Досега тикахме криво ляво ,но последния път се скарахме много лошо със свекървата и то за дреболия, насъска мъжа ми срещу мен и той ме удари.Казах му че искам да се разведа ,а той ме заплаши,като се има на предвид че е безработен и аз го издържам.Въпросът ми е как да напусна жилището (заедно с детето искам да се махна) и да се върна при нашите.Може ли да претендира за детето ако избягам без знанието му,ако получа развод може ли да ми вземе детето ,помогнете моля ви.
merinda
Младши потребител

Re: ИСКАМ РАЗВОД ,НО....

Мнениеот lanfear » 05 Мар 2014, 12:56

Пуснете си сигнал за домашно насилие, да го смъмрят. При развод, при малката възраст на детето, и факта, че той е безработен, няма шанс да получи той родителските, освен ако не сте безработна алкохоличка - наркоманка.;)
lanfear
Потребител

Мнениеот merinda » 05 Мар 2014, 14:06

lanfear написа:Пуснете си сигнал за домашно насилие, да го смъмрят. При развод, при малката възраст на детето, и факта, че той е безработен, няма шанс да получи той родителските, освен ако не сте безработна алкохоличка - наркоманка.;)

Благодаря за бързия отговор!Аз си работя и не съм нито алкохоличка нито наркоманка .
merinda
Младши потребител

Мнениеот elgeor » 05 Мар 2014, 14:22

Не се притеснявайте по отношение на присъждане на родителските права. Практиката е, че тяхното упражняване се присъжда на майката. Съдът определя режим на виждания с бащата и дължимата от него издръжка на детето.Включете л.с.
elgeor
Младши потребител

Мнениеот merinda » 05 Мар 2014, 17:50

Благодаря за отговора elgeor
merinda
Младши потребител

Назад към Семейни казуси