начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

Ползване на семейно жилище

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ползване на семейно жилище

Мнениеот nik_del » 30 Юни 2014, 14:08

Разведена съм от четири години.По време на брака ползвахме семейно жилище, собственост на родителите на бившия съпруг.В съдебното решение за развода е записано, че можем - аз и децата да живеем в него за една година, и ако собствениците изрично не се противопоставят и възразят - и след това. В съдебното решение не се споменава за наем.Възражения от страна на собствениците е нямало.
Въпроса ми е могат ли да ми поискат наем за времето, в което сме живели аз и децата, в тяхното жилище, за вече изминалия период от три години?
nik_del
Нов потребител

Re: Ползване на семейно жилище

Мнениеот todorova81 » 10 Юли 2014, 22:27

Щом не са предявили такива претенции тогава пред съда и не е записано в съдебното решение не могат сега да имат претенции за наем.
todorova81
Младши потребител

Re: Ползване на семейно жилище

Мнениеот kdkrastev1234 » 11 Юли 2014, 07:24

todorova81 написа:Щом не са предявили такива претенции тогава пред съда и не е записано в съдебното решение не могат сега да имат претенции за наем.

Грешите ...
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Назад към Семейни казуси