начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

След развод неимоверно изостряне на отношения

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

След развод неимоверно изостряне на отношения

Мнениеот jeliazkov_rd » 22 Окт 2014, 18:46

Здравейте!
На 06.10. ни мина бракоразводното делио по взаимно съгласие.
При опити за контакт с вече бившата,напрежението се покачва от постоянните провокации към мен.Така нормален разговор с вземане на решение не успяваме да осъществим.
Ситуацията се изостри и стана нетърпима от множеството жалби до полицията срещу мен където само убиец и изнасилвач не ме изкара.Хората вече им писна да диплят тоэи наш казус.
Конкретно към кого вече да се жалвам,за да спрат тези нейни безпочвени обвинения,свързани с непрестанни заплахи и ултиматуми.
Ясно че жалбите до полицията не са с нужния ефект и имат само пожелателен характер,но едно е сигурно,че всичката тази помия съсипва реномето ми както сред обществото,така и в службата
jeliazkov_rd
Младши потребител

Назад към Семейни казуси