начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

sporazumenieto pri razvoda

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

sporazumenieto pri razvoda

Мнениеот pavli » 09 Ное 2003, 17:25

sluchaia e slednia: jenena sum .ste serazvejdam. s muja mi imame obsto pravo na stoej vurhu obstinska zemia. v momenta toi go stroi sam. predpolagam za da jivee s budestata si jena tampri polojenie che tova pravo na stroej ne e spomenato v sporazumenieto za razvod po vzaimn suglasie,vuprosa mi e:
1.kakvo ste stane s pravoto na stoej
2.ostva li to susobstveno
3.ste imam li niakakvo pravo nad tazi sgrada koiato se stori?
blagodaria predvaritelno na vseki koito mi dade niakakuv otgovor
pavli
Нов потребител

Re: sporazumenieto pri razvoda

Мнениеот tsolakis » 10 Ное 2003, 16:35

A za6to ne e vpisano v sporazumenieto?
tsolakis

Мнениеот tsolakis » 10 Ное 2003, 16:38

p.s. S4ita se 4e v sporazumenieto ste vzeli re6enie za imu6testvoto pridobito po vreme na braka.t.e. vzaimno ste se sporazumiali.
tsolakis

Мнениеот pavli » 11 Ное 2003, 01:20

zastoto muja mi me zaplashva. predpochitam da se razveda otkolkoto da si imama nepriatnosti.estestveno obiasniha mi che stom me zaplashva moje da iskam razvaliane na sporazumenieto sled vreme,no sled godina dve idi dokazvai .puk i vo\inagi sme bili nasame.
zatova iskam da se razveda a pravoto na stroej ako imam posle prava ok ako ne-zdrave da e
pavli
Нов потребител

Мнениеот desiva » 11 Ное 2003, 12:55

трудно ще доказваш в последствие принудата или заплахата при сключване на споразумението. По-добре е сега при развода да го уредите разделянето на имотите. А и при реализирано право на строеж (т.е. вече изградена сграда) отново няма да се разминеш с със съдебно доказване на правата си. Така че, не се оставяй да те изнудват. Действай сега:)
desiva
Младши потребител

Назад към Семейни казуси