- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Семейното жилище
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Семейното жилище
Със съпругата ми живеем в апартамент под наем.Имаме дете на 1г. Аз имам собствено жилище придобито преди брака в което не сме живяли. Преди време отношенията ни се влошиха и почти стигнахме до развод, слава Богу оправих нещата ,но не се знае до кога.Има ли някакъв начин да се преместим в моя апартамент без той да се води семейното жилище и при евентуален развод да и бъде присъден на нея?
- Slav
Re: Семейното жилище
Не.
Ако имате родено от брака дете, вероятността на съпругата Ви при развод да бъде предоставено ползването на семейното жилище до навършване на пълнолетие на детето/разбира се ако то бъде присъдено в нейна полза/ е много голяма. Освен ако съпругата Ви има собствено жилище, или по друг начин е решен жилищния й проблем.
Съветвам Ви да се обърнете към адвокат.
Ако имате родено от брака дете, вероятността на съпругата Ви при развод да бъде предоставено ползването на семейното жилище до навършване на пълнолетие на детето/разбира се ако то бъде присъдено в нейна полза/ е много голяма. Освен ако съпругата Ви има собствено жилище, или по друг начин е решен жилищния й проблем.
Съветвам Ви да се обърнете към адвокат.
- Иван
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|