начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Съгласуване на ПБЗ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съгласуване на ПБЗ

Мнениеот mtashev » 19 Дек 2008, 11:44

Здравейте.

От около 8 месеца се боря с бюрокрацията в Столична община, за да ми разрешат да направя пристройка към къщата, в която живея :)

В момента съм на финалния етап и ми остава само да съгласувам проектите за ПБЗ. Проблемът ми е, че единственото, което ми казаха от общината е, че трябва да ги съгласувам, но нито ме уведомиха с кого, нито къде :)

Ако някой има възможност да ме просветли какво точно трябва да направя и къде трябва да съгласувам тези проекти, ще му бъда много благодарен.
mtashev
Младши потребител

Re: Съгласуване на ПБЗ

Мнениеот tonina1 » 23 Дек 2008, 12:41

1.Столична дирекция на вътрешните работи – Пътна полиция КАТ
2. Столична община – Сектор „Организация и безопасност на движението”
tonina1
Нов потребител

Мнениеот naughty » 05 Яну 2009, 18:16

аз съгласувах преди месец, на ул Будапеща,близо до Дондуков е за ПБЗ, после и в КАТ ще те пратят, на третия етаж
naughty
Потребител

Мнениеот mtashev » 06 Яну 2009, 11:10

Благодаря ви за съдействието.
mtashev
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация