- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Питане за строителство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за строителство
Привет на всички от форума. Имам следното питане, дано някой да мове да ми помогне. С моят приятел искаме да си регистрираме фирма за строителство на дървени къщи. Нито аз, нито той има някакво строително или архитетско образование. Той е финансист, а аз машинен инженер. Казаха ми, че ако искаме да се занимаваме с тази дейност трябва поне един от нас да има такова образование, а освен това трябва да имаме и някакво държавно разрешително за строежна дейност. Има ли нещо вярно в тези твърдения? И ако някой мове да ми каже освен регистрирана фирма има ли нещо друго, което е необходимо за развиването на такава дейност? Много, много Ви благодаря
- romuel
- Нов потребител
Re: Питане за строителство
Трябва да имате назначени с трудов договор технически ръководител и отговорник безопасни условия на труд.
И да сте вписан в регистъра към камарата на строителите.
За повече инфо: http://register.ksb.bg/info.html
И да сте вписан в регистъра към камарата на строителите.
За повече инфо: http://register.ksb.bg/info.html
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Re: Питане за строителство
Много Ви благодаря.
- romuel
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|