начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Обжалване на ПУП

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на ПУП

Мнениеот mallina » 19 Окт 2009, 11:10

Здравейте, имам малко нужда от помощ, случаят е следния: С решение на СОС взлезна в сила ПУП за Младост. Срока за обжалване е един месец, но ние сме изпуснали този срок и доколкото разбрахме можем по всяко време да обжалваме в съда. Върпросите са ми следнте:
1. Ако се започне съдебна процедура новия ПУП оставали в сила или действа старата регулация докато се изясни спора?
2. Ако не започнем съдебна процедура от къде трябва да искаме докумет за това, че ПУП е в сила, за да може да си извадим строително разрешение?

Предварително Благодаря!
mallina
Нов потребител

Re: Обжалване на ПУП

Мнениеот zelen » 19 Окт 2009, 12:22

mallina написа:Здравейте, имам малко нужда от помощ, случаят е следния: С решение на СОС взлезна в сила ПУП за Младост. Срока за обжалване е един месец, но ние сме изпуснали този срок и доколкото разбрахме можем по всяко време да обжалваме в съда. Върпросите са ми следнте:
1. Ако се започне съдебна процедура новия ПУП оставали в сила или действа старата регулация докато се изясни спора?
2. Ако не започнем съдебна процедура от къде трябва да искаме докумет за това, че ПУП е в сила, за да може да си извадим строително разрешение?

Предварително Благодаря!

Здравейте,

Във Вашия случай ползването на Адвокатска помощ е строго препоръчително !

Успех!
zelen
Потребител

Re: Обжалване на ПУП

Мнениеот mallina » 20 Окт 2009, 11:44

Благодаря Ви!
mallina
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация