Бих искал да ви помоля, ако някой има на файл правилника за приложение на ЗПИНМ, моля изпратете ми го на
gandi.gandev@yahoo.de
Благодаря предварително!!!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
правилник за приложение на ЗПИНМ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: правилник за приложение на ЗПИНМ
Как мислиш да стане, след това твое откровение в правен форум?!:
viewtopic.php?f=23&t=38143&p=370488#p370488
Точно истинските адвокати няма да ти отговорят, а такива ентусиасти като magodeoz са на път да изчезнат по разбираеми причини.
Българинът ще поумнее, когато му се наложи - очевидно за magodeoz и за теб е още рано!
Интернет, драги, е и голяма измама! Но пък върши " чудеса " за такива като теб - помага им в пътя до нас.
Късмет, защото не търсиш успех - той е за друга порода: разумни!
gandigandev написа: Жалко е, че малко са истинските юристи във форума, които са готови да помогнат. Повечето са като poli_g единсвеното, което могат да предложат е да си намериш адвокат, като че това е единственото, което могат да посъветват (ако изобщо са юристи). Но както и да е.
Моя съвет (аз не съм юрист) търси в интернет подобни случаи, решения на подобни дела. Прочети законите, по които ще се съдите.
Аз лично така намерих решение на моя проблем. Нито един адвокат няма да ти отдели достатъчно време за да ти даде толкова инфо, или аз поне не съм чувал за такъв случай. За тях твоя проблем е просто работа, и да спечелиш и да загубиш хонорара си го прибират в началото. Разчитай на себе си!!!
viewtopic.php?f=23&t=38143&p=370488#p370488
Точно истинските адвокати няма да ти отговорят, а такива ентусиасти като magodeoz са на път да изчезнат по разбираеми причини.
Българинът ще поумнее, когато му се наложи - очевидно за magodeoz и за теб е още рано!
Интернет, драги, е и голяма измама! Но пък върши " чудеса " за такива като теб - помага им в пътя до нас.
Късмет, защото не търсиш успех - той е за друга порода: разумни!
- zelen
- Потребител
Който пести за адвокат в началото, после плаща 2 пъти.
- donchev
- Потребител
Поднасям извинения към колегите.
Сглупих и той разполага с правилника.
Факта, че не съм му проучила форумната история, не ме извинява.
Всъщност си дадох дума- това е последната ми помощ за лаици.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Поднасям извинения към колегите.
-------------------
poli_g ,
"Форумната му история" няма нищо общо със случая - Правната помощ е Стока , иде реч за Принципи !
чудесно е,че все пак има някакво развитие в логиката ВИ (след 6378 мнения)...........ако това бяха Адвокатски консултации ................
Още по-чудесно ще бъде никога да не забравяте написаното от Вас и при съмнения да се връщате на този Ваш пост !
Аз отказах безплатната помощ в деня на вписванито ми в САК!
Вие-чак днес , но по-добре късно отколкото още по-късно !
- zelen
- Потребител
... ...
п.п. 4 !...
п.п. 4 !...
- Гост.
- Старши потребител
Уважаеми Зелен,
пожелавам ти скоро да узрееш! Може тогава да си направиш сайт за платени консултации. А докато още си зелен, защо изобщо даваш консултации...
пожелавам ти скоро да узрееш! Може тогава да си направиш сайт за платени консултации. А докато още си зелен, защо изобщо даваш консултации...
- gandigandev
- Нов потребител
Да предположа- защото за разлика от други, зелен има знание за верните отговори?!
Е, надявам се отново съм била полезна.
Е, надявам се отново съм била полезна.
- Гост.
- Старши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|