начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Колеги моля за малко правна помощ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Колеги моля за малко правна помощ

Мнениеот thunder_86 » 01 Авг 2010, 18:04

Здравеите имам проблем с комшията по един казус .Живея в Стара Загора в къща и с комшията ни дели 1 стара раждясала мрежа с колове , искам да си сложа един билборд направо за коловете на оградата с дължина 3метра и височина 2 за да не се гледаме на криво , оградата е изцяло в нашато мято , а къщата на съседа е на 1.5метра от оградата . На въпроса : Мога ли да го сложа под претекст че е временно (само лятото) , може ли да ме накара по някакъв юридически начина да го махна като ме съди и дали се изисква подпис от него ?
thunder_86
Нов потребител

Re: Колеги моля за малко правна помощ

Мнениеот julyanvonemona » 03 Авг 2010, 18:58

thunder_86, нека да ти рязкажа ей това!
Циганчето попитало големия си батко:
- Бате от къде го имаш този пуловер?
- Купих си го!
- Ако те не фанат купи един и на мен!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona