- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Преградна стена преди акт 15
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
68 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Преградна стена преди акт 15
Той говори за комплекс (да не от ония "затворен тип" - не знам). После да не знае, че е бил при нотариус Нямало ток и хората взимали от съседна сграда Приемо-предавателен протокол - защо ако може да подпише обр.15 - тогава се дават и ключове, като един остава в техн.ръководител до ДПК
Няма нищо страшно, даже и да е само на ПД Но е добре да се обърне към негов доверен човек с познания в тази сфера, за да му светне в неговия интерес! Тук само ще гадаем и ще го разпитваме, а той ще се притесни повече и може би излишно.
Няма нищо страшно, даже и да е само на ПД Но е добре да се обърне към негов доверен човек с познания в тази сфера, за да му светне в неговия интерес! Тук само ще гадаем и ще го разпитваме, а той ще се притесни повече и може би излишно.
- anserk
- Активен потребител
anserk написа:Той говори за комплекс (да не от ония "затворен тип" - не знам). После да не знае, че е бил при нотариус Нямало ток и хората взимали от съседна сграда Приемо-предавателен протокол - защо ако може да подпише обр.15 - тогава се дават и ключове, като един остава в техн.ръководител до ДПК
Да, комплекса е от затворен тип. Що се касае тока, то той се взима от друга сграда защото хората си правят ремонт. Иначе в сградите от кадето се взима тока живеят хора, и ако не се лъжа по думите на един живеещ скоро скоро ще имат акт или протикол 16 (незнам как точно звучи). Наистина много се претесних, но дали имя място за претиснение според Вас, имайки предвид че са построени 5 блока от които в 3 вече са нанесени собственници и 2 чакат ток + още 2 са на етап груб строеж започнал преди 2 месеца. За да предобиете точна представа за какво се мъча да кажа ето линк с въпросния комплекс: http://www.propertiesbulgaria.biz/en/ce ... k/building
- alexandr_velev
- Младши потребител
alexandr_velev написа:Да, комплекса е от затворен тип.
Хубав комплекс, но на картинка, няма лошо! Това, че май налучкахме проблема, е на базата на опита ни, което трябва да ви накара да се вслушате поне малко в приказките ни.
Този комплекс докато стане реалност (2-те години -до 2009 г., в презентацията са за хората през девет планини в десета) ще мине доста време..., но вие навярно ще се наложи да живеете. Дано да има що годе свестен път през тез ливади
Пак Ви казвам и нищо повече: с ПД/предв.договор/ при АДВОКАТ за консУлтация, и аРхитект - за консУлтация!
Това е специфичен инвестиционен процес, нетипичен за нашите условия както на живот, така и на строителство, с подводни камъни.
Но за всичко се намира колая. Преградната стена за сега ви е най-малкия проблем Имате нужда от защита на собствеността Ви (май още не сте)
Успех!
Последна промяна anserk на 10 Ное 2010, 11:09, променена общо 1 път
- anserk
- Активен потребител
Дали се забърках в голяма каша? Незнам. Имам чувство че нещата отиват на зле, гледайки постове в темата. А може ли някой да ми препоръча АДВОКАТ с познания в тази сфера. Благодаря.
- alexandr_velev
- Младши потребител
Не се вайкайте, а се вземете в ръце
Тук е място, където всички ние в тази сфера прИсвЕтваме с прожектори поставените проблеми!
Правилата на форума изключват насочване към адвокат или специалист. Но ще намерите, стига да искате и малко да се понапънете
Тук е място, където всички ние в тази сфера прИсвЕтваме с прожектори поставените проблеми!
Правилата на форума изключват насочване към адвокат или специалист. Но ще намерите, стига да искате и малко да се понапънете
- anserk
- Активен потребител
alexandr_velev, от писаното дотук бих казал, че проблемите са по-скоро във въображението на препатилия надзорник, отколкото в реалността. Все пак, съветът, който той Ви дава, не е лош. Посъветвайте се със специалисти, най-малкото за да се убедите, че всичко е наред.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:от писаното дотук бих казал, че проблемите са по-скоро във въображението на препатилия надзорник, отколкото в реалността. Все пак, съветът, който той Ви дава, не е лош. Посъветвайте се със специалисти, най-малкото за да се убедите, че всичко е наред.
Благодаря, благодаря, magodeoz
Понеже съм върл техничар по прилагане на точните науки, притъпявам въображението си съзнателно и давам превес на предчувствията
- anserk
- Активен потребител
издадено от органа (каква дума само!), компетентен да издаде разрешението за строеж.
magodeoz, явно сам не съзнаваш колко истина има в този ти цитат! Че не е ли целия разрашителан режим на строителството и въвеждане на обектите в експлоатация,жив секс?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Не, не е секс. Изнасилване е, ако трябва да бъдем точни.
- magodeoz
- Активен потребител
Има и още по точни изрази ама.... неам думи! Пък има и модератори моралисти!
-
Няма смисъл, а е и извън темата. По-добре да внушим известна доза спокойствие и увереност на питащия. Това беше и целта, която преследвах с постовете си.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Не, не е секс. Изнасилване е, ако трябва да бъдем точни.
ДА ама НЕ
Разрешителният режим по ЗУТ е обезчестяване по взаимно съгласие с поносима степен на болка, никога не се повтаря и се поооомни
Резултата е 20 годишен младеж, без все още някой да го е припознал
Моля Мода да не ме отсвирва, защото колегите ме предизвикаха
- anserk
- Активен потребител
, за теб anserk може да е поносима, но за мене беше и си остава непоносима болка особено като се име предвид какви букови чутури ми я причиняват. Макар и скромен имам и личен (на собствен гръб) опит и смея да го твърдя, че са букови чутури. Да не говорим че цял живот се разправям с тях по повод клиентите ми! Никога няма да го приема за нещо нормално!Разрешителният режим по ЗУТ
Хората упражняващи разрешителният режим са врагове и трябва да се изтребват!
-
julyanvonemona, кой ти е виновен, че не знаеш как да се завъртиш и оченцето ти е гооо...лемо, та не преценяваш размера Ако подхождаш като освирепяло куче (а подаваш точно такива сигнали), то естествено е, че ще те работят с касапския сатър и тогава бая боли
- anserk
- Активен потребител
Дали те или аз! Ето върху това съм най-съсредоточен!
-
Преценката на anserk е пристрастна, тъй като той се позиционира откъм тъпата страна на сатъра. От своя страна, julyanvonemona се опитва да отклони, или обърне посоката на острието му. Разбираемо е.
- magodeoz
- Активен потребител
На свой ред Вие magodeoz, коментирате "схватката" като частен случай, а не като общовалиден житейски закон, каквито са в същност правилата за оцеляване!
-
Прав сте, julyanvonemona, като се замисли човек. В тази джунгла всички сме в дъното на хранителната верига, така че - оцеляваме, доколкото можем.
- magodeoz
- Активен потребител
Така, така, малко по малко нещата си идват на място!
-
Не е точно на място - просто всички неща отиват на едно място, ако ме разбирате.
- magodeoz
- Активен потребител
68 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Строителство и регулация
|
|