начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

Търся адвокат от Бургас

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат от Бургас

Мнениеот viacor » 22 Дек 2011, 12:41

Здравейте,

Имам проблем с търговска компания за некоректно предоставяне на усуга. Обърнах се към КЗП. От там направиха проверка на фирмата и я глобиха. Имам документи и становище от КЗП, както и тяхна препоръка да заведа дело срешу фирмата нарушител, тъй като те все още не са си изтеглили финсовите претенции.
Казусът е много елементарен и не би представлявал проблем дори и за начинаещ адвокат.
Моля, ако някой от Вас проявява интерес да ми пише и след уговорена среща ще прдоставя всички документи и разяснения по случая.
Тъй като съм от Бургас е желателно и адвоката да работи на територията на града.

e-mail: viacor@abv.bg

Благодаря!
Последна промяна viacor на 03 Яну 2012, 15:56, променена общо 2 пъти
viacor
Нов потребител

Re: Търся адвокат от Бургас

Мнениеот DEKAH » 22 Дек 2011, 19:53

viacor написа:Здравейте,

Имам проблем с търговска компания за некоректно предоставяне на усуга. Обърнах се към КЗП. От там направиха проверка на фирмата и я глобиха. Имам документи и становище от КЗП, както и тяхна препоръка да заведа дело срешу фирмата нарушител, тъй като те все още не са си изтеглили финсовите претенции.
Казусът е много елементарен и не би представлявал проблем дори и за начинаещ адвокат.
Моля, ако някой от Вас проявява интерес да ми пише и след уговорена среща ще прдоставя всички документи и разяснения по случая.
Тъй като съм от Бургас е желателно и адвоката да работи на територията на града.

e-mail: viacor@abv.bg

Благодаря!

Принципно не е нужно да се ползва адвокат, освен ако не искате умишлено да товарите ответника с разноски. След като е елементарно обслужете се сам.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот viacor » 22 Дек 2011, 22:19

Аз искам да осъдя въпросната некоректна фирма.
viacor
Нов потребител

Мнениеот novpirat » 22 Авг 2012, 21:39

Извинявам се че ползвам темата, но живо се интересувам от координати на добър адвокатв Бургас - срещу банка! :D
novpirat
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Авг 2012, 22:53

viacor написа:Аз искам да осъдя въпросната некоректна фирма.

Като искате, признайте си, че не можете да се справите сам и потърсете помощта на колега адвокат от Бургас. :!:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот barakuda28 » 01 Сеп 2012, 12:37

Не мога да разбера защо се заяждате с човека. Ако можеше да се справи сам, нямаше да пуска тема. Просто казва, че няма нужда адвокатът да има 50 години опит с такива казуси, за да се справи, а вие веднага му наскачахте...
barakuda28
Младши потребител

Назад към Търговско право