начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ЧСИ, Юридическо лице и опис Помощ

ЧСИ, Юридическо лице и опис Помощ

Мнениеот dumi11 » 15 Мар 2013, 03:45

Здравейте,

Имам следния казус. ЕООД-то на което съм управител и едноличен собственик има дело (което ще обжалвам) и покана за доброволно изпълнение от ЧСИ и назначен опис.

Тъй като, въпросния адрес на фирмата е и моя личен адрес и е част от имот на който не съм осбственик, и ползвам само 1 стая с договор за наем към собственика, въпроса ми е ЧСИ-то има ли право да прави опис на целия апартамент на собственика или само на отдаваната под наем стая която ползвам. И другия ми въпрос е, при описа на ЧСИ-то на тази стая, как ще различим фирмените вещи от вещите на мен като физическо лице и може ли да предявява искане към личните ми вещи при положение че делото е към самото ЕООД?

Питам тук, защото се консултирах с 2 адвоката и 2-мата незнаеха в този конкретен случей какви са ми правата и какво се прави.

И един допълнителен въпрос, при възразяване към изпълнителната заповед, дължа ли гаранция в съда?

Много моля за вашата помощ.
dumi11
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство