Здравейте, казусът по делото е много интересен, интересувам се дали мога да осъдя и с какви основания.
Делото е заведено срещу неизвестен заподозрян, каузата по това дело е: изтрити изображения от електронен магазин на продуктите в него.
Работил съм 2 години във фирмата която завежда това дело, за тези две години 2 пъти тези изображения изчезват и не е търсена отговорност от никому - работата ми там бе като като администратор в този интернет магазин. 6 месеца след напускането ми от там разбрах че изображенията им от магазина са изчезнали отново като с това - тази фирма завежда дело срещу неизвестен извършител, като главен заподозрян са посочили мен, в показанията на съдебния иск, до който нямам достъп защото съм заподозрян са посочили, че съм unlike-нал фейсбук страницата на фирмата, която до преди това съм харесвал и съм администрирал, и това че съм влизал в администрирането на сайта ( админ панел ) от домът си и от новото ми работно място, и на двете места има рутер със свободен достъп до интернет.
Миналата седмица, бях привикан от СДВР като свидетел по делото в което разбрах цялата тази информация, получих номер на дело за което ми отказаха достъп защото съм бил заподозрян по него.
Въпросът ми е, тъй като се опитват по всякакъв начин да ме обвинят в нещо - аз мога ли да заведа дело срещу тях и каква е процедурата?
Поздрави и благодаря за вниманието!
едит: мисля, че в делото не е описано, че и преди са се случвали подобни аномалии
- Дата и час: 25 Фев 2025, 20:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заведено дело аз съм заподозрян
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|