начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Mtel - неговориш -плащаш

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Mtel - неговориш -плащаш

Мнениеот honi111 » 10 Авг 2013, 02:13

Здравейте.
Предварително се извинявам ако темата не за тук, нека модератор я премести.

Искам да попитам дали някой се е сблъсквал със следната ситуация- неговориш -плащаш.
Накратко ,звъня на един номер /бтк /дава ми свободно, никой не вдига, не се включва и гласова поща и аз затварям и хоп 0 .34 ст. ми таксува, звъня пак и пак ми таксува стотинки ,без да е воден разговор.
Как да процедирам в случая, вярно ,става дума за най- много 5 лв. но защо пък да ги давам за непроведени разговори.
Благодаря предварително.
p.s
С прима съм.
honi111
Нов потребител

Re: Mtel - неговориш -плащаш

Мнениеот nmitova » 15 Авг 2013, 12:39

Здравейте,

съветвам Ви да проверите в Мтел каква е причината за това таксуване - може и да Ви дадат смислен отговор.
nmitova
Потребител

Re: Mtel - неговориш -плащаш

Мнениеот stoianovs » 23 Авг 2013, 08:42

Здравейте, не съм запознат с "примите", но по какъв начин установявате, че са Ви таксували 0,34лв. Дали и самата проверка на сметката не струва някакви стотинки? Както Ви посъветваха, най-добре да се интересувате в някой от центровете на мтел. А ако са 0.34 ст, то не си заслужава разкарването. :D
stoianovs
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ