- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Хванаха ме с нелегален Windows и software
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Хванаха ме с нелегален Windows и software
В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя
- vaskostz88
- Нов потребител
Re: Хванаха ме с нелегален Windows и software
[quote="vaskostz88"]В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя [/quoоte]
Оспорвай протокола, намери свидетели, с които да докажеш, че са допуснати нарушения при съставянето му.
За друго не се сещам, питай адвокат. Тук има такива, които ще ти дадат акъл.
Оспорвай протокола, намери свидетели, с които да докажеш, че са допуснати нарушения при съставянето му.
За друго не се сещам, питай адвокат. Тук има такива, които ще ти дадат акъл.
- ilian_todorov
- Активен потребител
ilian_todorov написа:Тук има такива, които ще ти дадат акъл.
Така е,и акъл трябва за тая работа.Само с ядене не става!
- svettoslav
- Активен потребител
Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
votpuska написа:Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.
-
teogeo - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Интелектуална собственост
|
|