teogeo написа:.....
Аха. Понеже познаваш някаква тъпачка (вЕрвам ти) - всичко ти е ясно за всички. Който има по-различни наблюдения - лъже. Дано да не се занимаваш с нещо, което изисква повече от 1 (една) гледна точка.
|
|
teogeo написа:.....
mi_lena написа:teogeo написа:.....
Аха. Понеже познаваш някаква тъпачка (вЕрвам ти) - всичко ти е ясно за всички. Който има по-различни наблюдения - лъже. Дано да не се занимаваш с нещо, което изисква повече от 1 (една) гледна точка.
u3mamhukaa написа:Замълчете поне , срам нямате ли?
"Кандидатите ХХХ и ХХХ за спечелили конкурса за длъжността „съдебен помощник” в Софийски апелативен съд - 2 обявени места, двамата спечелили изпълнявали длъжността "до конкурс".
Справка: *ХХХ - щерка на ХХХ - член на ВСС и съдия от Военно-апелативен съд;
ХХХ - син на ХХХ - председател на Военен съд - София.
Относно конкурса в АССГ (Софийски градски) - спечелилите конкурса са до един от тези 11, които са работили преди това като съдебни помощници в същия съд."
mi_lena написа:teogeo написа:.....
цитатът свършва. Описаното позволено ли е от писани норми?- категорично да. Е, к`во се пенявим тогава."Почивна база "Карандила", "Карамфила", "Трендафила", или както й е името там, на Витоша. Назначаваме едно лице за барман. Без конкурс, защото е барман. То е влязло вече в системата. След 3 месеца барманът става преназначен, въпреки че длъжността е конкурсна, познайте какъв - ръководител на учебната и почивната база. Ето това правим ние. Назначаваме някого за чистач и после го преназначаваме за главен специалист хигиенно обслужване. Назначаваме някого за секретар и после без конкурс го преназначаваме за съдебен помощник."
u3mamhukaa написа:Не мога да разбера защо упорствате и обяснявате
teogeo написа:Реших да си замълча, ама като гледах днеска новините (покрай Тенева) се усетих, че на вас колкото повече ви се мълчи, толкова по-онаглявате.
vaniaoz написа:но си казах ,ако не пиша то съм съгласна с това, което се случва, а не е така
teogeo написа:Дали обобщенията вредят? Не винаги и не задължително.
neutralen написа::roll: "Това, което аз не го знам, не съществува"
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта