начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

дете в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дете в чужбина

Мнениеот pale4ka » 18 Юли 2014, 23:12

здравейте видях написаното от вас,таи като имам са6тия проблем.имам две деца син и да6теря от брака си след развода полу4их права и за двамата съпругът ми обжалва и втората инстанция потвърди ре6ението тои обжалва отново таи като последното дело бе6е след пове4е от година съда ре6и че в интерес на сина ни е да е с ба6та си а да6теря ни с мен таи като бив6ия ми съпруг не разре6и никога пове4е да видя сина ни нито пак изяви желание да об6тува с да6теря ми.от 5 месеца сам в малта имам нормална работа от 8 до 4 работя легално имам здравна осигуровка тук както и договор за йили6те по наем на мое име.пазя и разпе4атките от заплата си последните 5 месеца квитанциите за платен наем,искам да доведа да6теря си тук смятам че има пове4е 6ансове по лесно ми е да осигуря вси4ко нужно за нея тук в малта.и големия проблем помолих за документа с които трябва да разре6и съпругът ми да изведа детето категори4ен отговор НЕ.детето е на 6 години никога не го е виждало тя не знае ни6то за него би го подминала на патя не пла6та издръжка както и аз за сина ни посъветваите ме моля ви,има ли вероятност дори в съда да ми бъде отказано такова разре6ение и колко време отнема таи като детето трябва да започне учили6те в момента ходи на уроци по англииски за да е по лесно после тук благодаря ви предварително.
pale4ka
Нов потребител

Назад към Семейни казуси