- Дата и час: 24 Фев 2025, 20:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно,но какво
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Пълномощно,но какво
Здравейте! Земеделски производител съм(става въпрос за отглеждане на кози) Проблема е че животновъдния обект е на мое име а реално баща ми се занимава.На скоро получих протокол от общината,че козите са навлезли в засети ниви.На протокола пише,че са опасали 40% от 500 декара земя. И всичко връчват на мен.Предупредиха ме че следващият път ще е акт.Преди дни разбрах,че пак са влезли в нива.Не искам без вина аз да го отнеса.Въпроса ми е мога ли да направя пълномощно или някакъв договор с който каквото и да се случва вината да си я понася баща ми? Писна ми да ме занимават с протоколи и полициии...Просто нямам контрол над нещата и не живея в близост.Уж помагам с документите,а без вина мога да отнеса акт...Благодаря!
- dryn4o
- Младши потребител
Re: Пълномощно,но какво
Делегирането на права не освобождава от отговорност!
- thebeast
- Потребител
Как мога да се освободя от поемането на тази отговорност? По-точно при случай на получаване на акт от общината тази отговорност да я поема човека,който извършва дейността а не собственика по документи ?!?
- dryn4o
- Младши потребител
Ако вие сте собственик, но баща ви има учредено право на ползване, той си носи отговорност за нещата, които прави с обекта, за плащане на данъци и т.н. Ако няма учредено такова право, що не го продадете тоя обект, барабар с козите, да ви се махат от главата?
- ivodam
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|