начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 14:51

За ПРЕЕБАЦИЯ,БРАТЛЕ!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 14:54

А и това "НЕПРОБАТОР",ми звучи като "БЕЗ ВИБРАТОР"!
червени шампиони

Мнениеот Непробатор ;-) » 10 Юни 2005, 15:00

Оправяме се и без последното, но да не се отвличаме... Просто исках да загатна, че гледам малко "отстрани", т. е. не участвам в надпреварата...
Непробатор ;-)

Мнениеот mimmozza » 10 Юни 2005, 15:02

Вили, явно и доста приятели си е спечелил Архангел.......
mimmozza

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:27

Извинявай,пошегувах се!а и това е надпревара,не на качества и способности!Всъщност се връщаме на темата за връзки и възможности!Но някои се дразнят когато заговорим по нея!Дори и оттук участващите!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:39

Или по-точно дадени са ни равни възможности да бъдем способни връзкари!Дано и ти да си в групата!Аз не се оплаквам,тук съм от интерес!Да видя какво пишат и мислят хората за пробацията!Изумен съм,колко невежи и неинформирани има!Не е важно какво озн.пробацията в превод!Интересува ме каква информация имат за това наказание,как виждат функционирането на цялата пробационна система у нас!А се оказва ,че само се плюе по мними и неизвестни връзкари и се ръси зле напудрена глупост!
червени шампиони

Мнениеот Х » 10 Юни 2005, 15:40

червени шампиони ти в коя държава живееш? Връзките преди всичко!
Х

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 15:45

А къде ако посмея да попитам?
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:49

Много ясно!Нали ако ги нямах,нямаше да пиша на тази клавиатура и да споменавам с добро създателите ми!
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 15:52

Едва ли , този вид отдавна изчезна.............особено ако говорим за връзкари
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:56

Глюкоза,недей да бъдеш така критична към СЕБЕ СИ и МЕН!Съществуват те,има ги!Некритично се огледай около себе си и ще ги видиш!
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:02

Ами от моите наблюдения съм стигнала до този извод( може би има изключения, но те са рядко явление) :)
мимоза

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:05

а относно пробацията , на някой случайно да са се обадили?
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 16:08

Защото вероятно си от женски пол!Аз в жените връзкарки около мен,търся други показатели-физически данни,които биха изиграли ролята на връзки!По-оптимистично гледай!Има хора и с връзки,и със способности!Те да не почват работа ли,като имат връзки?Хайде глюкоза,приятен уикенд!Поне имаме връзки да починем!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 16:12

Ако искаш,мога да ти дам телефона ти да ни звъннеш!И да ни попиташ,защо не ти се обаждаме?От къде си и ще те светна дали ще ти се обадим?
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:23

:)
мимоза

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:27

подобно:) и внимавайте с връзките , че ако се скъсат ............. лошо............без връзки закъде?
мимоза

Мнениеот galaktika » 10 Юни 2005, 16:35

От дискусията която протича във форума разбрахме ,че вече има назначени пробационни служители във Варненска област , дали само там и в София има назначени . Може ли някой да каже дали има назначени в други области на страната ?
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
galaktika
Младши потребител

Мнениеот архангел » 10 Юни 2005, 17:08

Dai da vidim tozi telefon, ti li shte si na nego;-)I nedei da gadaesh kav sami i zashto sam.....svarshi malko polezna rabota......vmesto....da sedish pred PC-to:))Za tva li te naznachiha......tam......Pozdravi ot.....
архангел

Мнениеот asti » 10 Юни 2005, 19:28

" galaktika " ами миналата вечер казаха по BTV че в Пловдив са започнали работа с малолетни който вече има осъдени на пробация.
И аз съм подал документи но едвали ще ми се обадят.
asti

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити