начало

ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина

TURSIA ADVOKAT !!!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

TURSIA ADVOKAT !!!

Мнениеот iordanka » 13 Май 2003, 01:05

Tursia advokat,koito bi mogul da mi dade podrobna informacia ( platena) za vsi4ki dokumenti ,koito sa mi neobhodimi za frensko-bulgarski brak v Bulgaria ,instituciite kum koito tribva da se oburna i usloviata ,pri koito bude6tiat mi suprug moje da ostane na teritoriata na Bulgaria.Jiveia v Sofia .Ako ste zainteresuvan/a ,molia da uto4nite priblizitelno cenata na konsultaciata i telefon,4rez koito da se svurja i da ugovoria 4as s Vas.
iordanka

Re: TURSIA ADVOKAT !!!

Мнениеот bgjurist » 13 Май 2003, 15:32

089 644 763. Jelatelno e da se ugovorim za drugata sedmica sled 20.05., tay kato v momenta imam dve dela izvan Sofia.
bgjurist
Потребител

Мнениеот benzi » 19 Май 2003, 12:35

тел.089 - 759906
benzi
Младши потребител

Мнениеот Nezret1 » 22 Май 2003, 17:32

Kazusut e interesen. Imah podoben sluchai no mladojenecut be ot Turcia a momiceto bulgarka ot Sofia. 1-vo. Ako brakut ste se skluchva na teritoriata na R.Bulgaria, prilojimo ste bude bulgarsksto pravo. Iztochnici: KRB, SK,ZCRB, ZDS i niakolko Naredbi. Po sushtestvo. 1-vo medicinsko svidetelstvo test Vaserman. 2-ro Declaracia che ne strada ot nasledstveni zaboliavania i che niama drug brak, prechka po cl.13SK za skluchvane na nov brak. Francia ne e v t.nar.cheren spisuk ot durjavi za koito se iziskva visa za prebivavane v RB. Sled skluchvaneto na gr.brak chujdenecut triabva da podade documenti v Direkcia pasporti i documenti za samolichnost SDVR gr.Sofia za poluchavane na razreshenie za postoianno prebivavane na teritoriata na RB. Kum molbata se predstavia udostoverenieto za skluchen gr.grak i not.zavarana declaracia ot vas suprugut bulgarski grajdanin che poema izdrujkata na chujdeneca suprug. Razreshenieto e za edna godina kato vtorata godina se podavat otnovo documenti za poluchavane na razreshenie za postoianno prebivavane. Sled 5 godini moje da podade documenti i za poluchavane na bulgarsko grajdanstvo. Ako vashiat suprug iska da raboti v BG na trudov dogovor triabva da poluchi razreshenie ot Ministerstvoto na truda i socialnata politika. sushto i za da uprajniava svobodna profesia lekar, advokat i dg. Ako ste se zanimava s biznes i investiciata e na stoinost nad 250 000$ , sled poluchavane na sertificat ot Agenciata za chujdestranni investicii , moje napravo da poluchi razreshenie za postoianno prebivavane v RB. Za poveche informacia
+359 2 987 57 63 tel. kantorata gsm + 359 87 631 995 . adv.N. Babuchev
Nezret1

Мнениеот bgjurist » 23 Май 2003, 10:08

Абе, Незрет! Изключи си деривата на gsm-a...
bgjurist
Потребител

Мнениеот Христозов » 27 Авг 2003, 15:34

някой остана без хонорар
Христозов

Мнениеот Гери » 27 Авг 2003, 18:46

;") Колега официално Ви каня да се присъедините към нас в клуб "Право" на Дир-а ;) там даваме консултациите фор фри, но е приятно и хората са доволни :)
Гери

Назад към Семейни казуси