начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

dokyment-dokazatelstvo

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

dokyment-dokazatelstvo

Мнениеот Anna Yordanova » 28 Юли 2003, 09:58

Molja za savet i Vi Blagodarja predvaritelno!
Omagena sam v Holandia i giveja tyk.Predstoi mi podavane na dokymenti za holandski pasport. Za da zapazja bulgarskija takav i bulgarsko gragdanstvo se iziskva dokyment-potvargdenie,che imam familija v Bulgaria i apartament.Kade i koi trjabva da mi napravi tozi dokyment?
S Yvagenie Anna
Anna Yordanova

Re: dokyment-dokazatelstvo

Мнениеот аз » 28 Юли 2003, 12:26

Не ми стана ясно какво трябва да запазите?
аз

Мнениеот Anna Yordanova » 28 Юли 2003, 14:41

Iskam da zapazja bulgarskija si pasport i gragdanstvo t.e. da bada s dvoino gragdanstvo i dva pasporta-mislja,che bulgarskoto zakonodatelstvo go razreschava?
Blagodarja Vi Anna
Anna Yordanova

Мнениеот Plamen Petkov » 28 Юли 2003, 16:13

Българският закон допуска двойното гражданство. Вие сте българска гражданка и няма нужда да доказвате каквото и да било.
Проблемът е ако Холандското законодателство не допуска двойно гражданство съвместно с холандското или поставя условия, какъвто е вероятно Вашият случай.
Необходимо е по-сериозно проучване на въпроса.
Ако желаете свържете се на e-mail: plamen_slavchev@yahoo.com
Plamen Petkov

Мнениеот cleo » 02 Авг 2003, 17:39

Anna - trqbwa wi dokument otnosno imeto wi - familiqta - wzemete go ot obshtinata slujba GRAO, tam kydeto wi e postoqnnoto msetojitelstwo, kolkoto do familiqta , ako dosega ne ste imali brak w bg - bi sledwalo familiqta da wi e syshtata kakto w akta za rajdane - taka che mojete ako wi trqbwa za Holland da legaliziarate kopie ot akta si za rajdane
kolkoto do jilishteto koeto pritejawate - sprawka slujba po wpiswaniqta pri Rajoniq syd po mestonahojdenieto na imota , towa ako nqmate notarialen akt za imota , zashtoto w takyw sluschai predstawete nego, moje bi shte wi iskat i udostowerenie za tejesti
Samo che bihte li poqsnili koq slujba, uchrejdenie i na kakwo normatiwno osnowanie wi e poiskala tezi dokumenti
KOlegata Petkov e praw che syglasno nasheto zakonodatelstwo moje da imate dwe grajdanstwa , ne e nujno da prawite nishto obache sa zapazite bylgasrkoto si , wie ste bylgarka po prozihod imate si pasport i prochie
Imam oshte edin wypros - jiwqla sym w Hollandiq , tam e osobeno trudno da se stane grajdanin - dori i po naturalizaciq chrez brak - sywetwam wi da si naemete dobyr tehen adwokat, koito da wi razqsni wsichko ogranicheniq , wkluchitelno i obema na prawata koito shte imate kato naturaliziran grajdanin , zashtoto toi e po-malyk ot na drugite hollandci, pitaite za wsichko prawoto na socilano osigurqwane, pensionnoto , medicinsko, razmera na zaplatata, prawoto na swobodno preminawane, otpuskite i hilqdi drugo neshta za koito moje da se setite i koito sa mnogo razlichni za nas i za tqh
az ne bqh jenena , no rabotih tam legalno i powqrwaite mi imah mnogo ogranicheniq w srawnenie s drugite
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот Anna Yordanova » 03 Авг 2003, 12:15

Zdraveite i Vi blagodarja mnogo za reakchijata.
Ox predstoi mi srescha v tykaschnata obschina v srjada-6 avgyst za ytochnjavane na neschata.
Znaete li,tija xora tyk ti sazdavat mnogo problemi s nevegestvoto si!!4 mesecha ne mogaxa da ni davat presizen otgovor otnosno dokymentite ni za genitba v Bulgaria i sklychixme zaradi tova brak tyk v Holandia.Vazmytena sam,no........
Kolkoto do neravnopravieto napalno ste prava-VINAGI si ostavame CHYGDENCHI!!!!!!
Dobre.che sapryga mi chete,tarsi i se konsyltira s drygi familii sas srodni problemi i e dobre orientiran v neschata.
Da!-ne na vsichki davat holandsko gragdanstvo,a i prochedyrata e dalga.Nie sche opitame no ZADALGITELNO iskam da si zapazja bulgarskoto i pasporta.
Nadjavam se da stane!
Blagodarja Vi osche vednag-sche se vazpolzvam ot savetite.
Pozdravi ot gorescha Holandia i men Anna
P.S.Kade ste givjali tyk?
Anna Yordanova

Назад към Семейни казуси