Zdraweite,
omazena sam ot noemvri minalata godina za amerik.grazdanin vav USA.Ot april mesez tazi godina sam si v BG i nestata varvqt kam razvod.Iskam da popitam moga li ot BG da se razveda i kolko vreme ste trae prozesa.Kazaha mi 4e ako ot 3 meseza ne ziveem zaedno mozelo vednaga da se razvedem vav US posol.
Blagodarq predvaritelno na vsi4ki otgovorili
- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
razvod sas 4uzdenez
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: razvod sas 4uzdenez
Не съм наясно със законодателството на САЩ, но дали можете да се разведете в посолството на САЩ трябва да разберете от самото посолство.
По българското законодателството имате пправо да заведете иск за прекратяване на брака пред съответния районен съд.
По българското законодателството имате пправо да заведете иск за прекратяване на брака пред съответния районен съд.
- Зари
Re: razvod sas 4uzdenez
mojete da se razvedete v Bulgaria i po balgarskite zakoni, poneje saprugat Vi e v USA, tova shte otneme malko poveche vreme - moje bi okolo godina.
Tova za 3-te meseca ne moje da stane v Bulgaria, vazmojno e da ima neshto takova po USA-zakonite.
Tova za 3-te meseca ne moje da stane v Bulgaria, vazmojno e da ima neshto takova po USA-zakonite.
- adv Dimitrov
smisyl
a zaschto e neobchodim edin takyv razvod ?
na e li po dobre ako ostanete pro forma jeneni ?
na e li po dobre ako ostanete pro forma jeneni ?
- knboris
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|