начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

Препоръчайте ми сайт за компютърни новини

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препоръчайте ми сайт за компютърни новини

Мнениеот petttto » 30 Ное 2018, 16:18

Препоръчайте ми сайт за компютърни новини, който ви харесва Изображение
petttto
Младши потребител

Re: Препоръчайте ми сайт за компютърни новини

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Ное 2018, 20:41

В смисъл - специализиран сайт за компютри ли.

Ако е това - те вече са доста амортизирани, тоест - почти са хаотични.

Новини - аз си следя да кажем агенция Блиц, колкото и да са простовати - се наложиха, плюс това имат Кеворк Кеворкян, журналист.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: Препоръчайте ми сайт за компютърни новини

Мнениеот neromare » 06 Яну 2019, 00:31

Всички БГ сайтове за новини, каквито и да е било, са абсолютна помия, а статиите се пишат от некадърни редакторки на заплата от по 700 лв. Всяка втора статия, която чета някъде, било то Дневник, Блиц, Вести, Новини, Петел, е пълна с по осемстотин правописни и пунктуационни грешки. Некадърници. Аз трябва да се смятам за много нисш за да чета такава боза.
neromare

Назад към Общи дискусии