начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Помощ !!! Взеха ми датето.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ !!! Взеха ми датето.

Мнениеот slavi » 02 Ное 2003, 22:27

Женени сме почти от година и имаме 5 месечно бебе. След като спря да кърми жена ми започна да пие.Не всяка вечер, но 1-2пъти седмично.Аз съм пълен трезвеник. Опитах просто да не и давам пари за алкохол и цигари ,но не стана-майка и и дава.Преди месец след поредната алкохолна вечер и скандал реши да ми удари шамар и чашата преля.Поотпуснах си ръцетеи това беше.Днес доиде майка и с някакви полицаи на който бяха казали ,че я бия и ми взеха детето.
Не искам да се развеждам,но май са пуснали някаква молба.Какво да правя?
В пълен шок съм.Ако се стигне до развод имам ли шансове за попечителство над детето? Законно ли е да ми го вземат така? То ми е смисъла на живота.Сигурно ще ми трябва адвокат.Дайте ми координати на бракоразводни адвокати и БОГ да ми е на помощ.Благодаря! София 02.11
slavi
Нов потребител

Re: Помощ !!! Взеха ми датето.

Мнениеот Гери » 02 Ное 2003, 22:48

Оставила съм Ви мейл... дано съм била полезна!
Гери

Мнениеот жоро » 03 Ное 2003, 11:16

Имате шанс и всякакво морално право, но не трябва да си изпускате нервите по глупав начин и ви трябва много търпение.
Междувремено да ви обясня че жена ви най-вероятно е алкохолик - това е психично заболяване (а не слабост или лошо възпитание), причините са в ДНК и т.н. ... може да потърсите и психолог за експертиза пред съда. Тя не пие и от вчера, потърсете чрез общи познати каква е била истината преди да се познавате.
жоро

Мнениеот катя » 03 Ное 2003, 11:35

НАМЕРИ АДВОКАТ !!!! БЪРЗО!!!! ВЕРОЯТНОСТТА ДА ТИ ВЕМАТ ДЕТЕТО Е ОГРОМНА!!! ТРУДНО СЕ ДОКАЗВА "ЛОША МАЙКА"!!!! АКО СИ ГОТОВ ДА СЕ БОРИШ И С ДОБЪР АДВОКАТ ЩЕ СЕ СПРАВИШ!!!! ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ!!
ЕДНА ДОБРА МАЙКА!!!!
катя

Назад към Семейни казуси