начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Декларация за излизане в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за излизане в чужбина

Мнениеот Тодорова » 08 Яну 2004, 19:55

Бившият ми съпруг отказва да подпише декларация, че е съгласен детето ми да излиза с мен в чужбина и да се подпише в МВР за издаване на международен паспорт на сина ми. Има ли някакъв законен начин той да бъде убеден да подпише тези документи?
Благодаря на всички, които ще отговорят!!!
Тодорова

Re: Декларация за излизане в чужбина

Мнениеот Гери » 11 Яну 2004, 04:00

чрез съда :")
Гери

Мнениеот donna » 11 Яну 2004, 11:22

Иск по чл.72 от СК решението на съда ще замести съгласието на съпруга ви ,все пак имайте предвид ,че това решение дори и да е във ваша полза подлежи на обжалване ,ако съпруга ви реши да обжалва няма да стане много бързо .
donna
Старши потребител

Мнениеот kukla » 12 Яну 2004, 10:35

Да бяхте попрочели, въпросът е разискван стократно в същия форум. Или държите "персонално" да Ви се отговори???
kukla

Мнениеот kukla » 12 Яну 2004, 10:37

http://www.lex.bg/phorum/read.php?f=9&i ... 66&lang=bg

и още много други в същия форум
kukla

Назад към Семейни казуси