начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Обжалване на ПУП

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на ПУП

Мнениеот mallina » 19 Окт 2009, 11:10

Здравейте, имам малко нужда от помощ, случаят е следния: С решение на СОС взлезна в сила ПУП за Младост. Срока за обжалване е един месец, но ние сме изпуснали този срок и доколкото разбрахме можем по всяко време да обжалваме в съда. Върпросите са ми следнте:
1. Ако се започне съдебна процедура новия ПУП оставали в сила или действа старата регулация докато се изясни спора?
2. Ако не започнем съдебна процедура от къде трябва да искаме докумет за това, че ПУП е в сила, за да може да си извадим строително разрешение?

Предварително Благодаря!
mallina
Нов потребител

Re: Обжалване на ПУП

Мнениеот zelen » 19 Окт 2009, 12:22

mallina написа:Здравейте, имам малко нужда от помощ, случаят е следния: С решение на СОС взлезна в сила ПУП за Младост. Срока за обжалване е един месец, но ние сме изпуснали този срок и доколкото разбрахме можем по всяко време да обжалваме в съда. Върпросите са ми следнте:
1. Ако се започне съдебна процедура новия ПУП оставали в сила или действа старата регулация докато се изясни спора?
2. Ако не започнем съдебна процедура от къде трябва да искаме докумет за това, че ПУП е в сила, за да може да си извадим строително разрешение?

Предварително Благодаря!

Здравейте,

Във Вашия случай ползването на Адвокатска помощ е строго препоръчително !

Успех!
zelen
Потребител

Re: Обжалване на ПУП

Мнениеот mallina » 20 Окт 2009, 11:44

Благодаря Ви!
mallina
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация