начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Промяна на регулация

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промяна на регулация

Мнениеот filiboy » 28 Ное 2009, 13:01

Вече се посъветвах с доста адвокати и в крайна сметка килифарефските ни закони не могат да дадат яснота относно този проблем:

след като беше закупено общинско място до къщата ми, новият собственик иска да навлезе почти до самата къща въз основа на на регулация от 1957г. Тоест общината смята последната регулация за грешка по чл. 55 ал.3 и взима тази от 1957г. за правилна ??? при положение, че има и други регулации където аз трябва да навляза в неговото място, което преди е било на дядо ми, но е било отчуждено от общината без заменка. както и да е, та въпроса ми е с какво право общината взима за правилна регулация от 57г., която единствено е в полза на новия собственик ???
filiboy
Нов потребител

Re: Промяна на регулация

Мнениеот magodeoz » 28 Ное 2009, 18:14

Абсурдно е дори да се направи предположение без да се познават всички планове и документи. Посъветвайте се с архитект (специалист по устройствено планиране).
magodeoz
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация